Afbeelding

Coronahulp op Laarbeek voor Elkaar

Algemeen Coronavirus

Laarbeek - In deze coronacrisis hebben kwetsbare mensen het zwaar. Maar ook mensen die werken in de zorg, bij de politie en in supermarkten kunnen mogelijk extra hulp gebruiken zodat hun belangrijke werk door kan gaan. Op www.laarbeekvoorelkaar.nl wordt alle vraag en aanbod op één plek verzameld.

Hulp vragen en aanbieden is gratis voor maatschappelijke organisaties en particulieren. Zo maken ze de kans het grootst dat hulp gevonden wordt. Want dat is nodig! Jij doet toch ook mee? Je kunt twee dingen doen via Laarbeekvoorelkaar:

Vraag om hulp
Je kunt zelf niet meer op bezoek bij je moeder en maakt je zorgen. De activiteiten in het verzorgingshuis waar je werkt, liggen stil vanwege corona en de bewoners zitten alleen. Plaats een oproep namens diegene of voor jezelf en vraag of iemand een online spelletje wil spelen, een brief wil schrijven, graag een praatje maakt via telefoon of de essentiële boodschappen kan halen.

Help een ander
Je hoort en ziet het nieuws en wil graag iemand helpen. Maar waar begin je? Wat als je zelf verkouden bent en je de deur niet uit kunt? Bij Laarbeekvoorelkaar geloven ze dat iedereen iets te bieden heeft, ook op afstand. Denk aan het bellen van ouderen die nu geen bezoek krijgen. Het spelen van een digitaal potje schaken met iemand in quarantaine. Of het langs brengen van de boodschappen bij de buurvrouw.

Kijk op www.laarbeekvoorelkaar.nl en klik op het kopje 'Coronahulp'.