Afbeelding

Verplaatsing voorstellingen Ons Tejater

Activiteiten & Evenementen Coronavirus

Lieshout - De voorstellingen in Ons Tejater van Rob Scheepers van zaterdag 11 april en van Guido Weijers van donderdag 16 april kunnen op de geplande data niet doorgaan i.v.m. de richtlijnen van het RIVM rondom het coronavirus. In overleg met de impresariaten heeft Ons Tejater de voorstellingen kunnen verplaatsen naar een andere datum.

Theaters, impresariaten en artiesten hebben met elkaar de afspraak gemaakt geannuleerde voorstellingen zoveel mogelijk te verschuiven. Samen moeten we de ellende van de corona crises te lijf gaan!

Via mail heeft Ons Tejater reeds zoveel mogelijk bezoekers die tickets hadden gereserveerd benaderd, maar misschien hebt u de mail niet ontvangen of via andere weg tickets besteld en willen zij u bij deze hierover informeren.

De voorstelling van Rob Scheepers 'Gulzig' van zaterdag 11 april is in onderling overleg verplaatst naar:   vrijdag 9 oktober 2020. De door u gereserveerde tickets blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum. De voorstelling van Guido Weijers 'Masterclass Geluk' van donderdag 16 april is in onderling overleg verplaatst naar: zaterdag 10 april 2021. De door u gereserveerde tickets blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum.

Mocht u onverhoopt toch willen annuleren dan verzoekt Ons Tejater u een mail te sturen (uiterlijk 26 april) naar info@onstejater.nl, onder vermelding van het aantal kaarten en het bestelnummer. Dit bestelnummer begint altijd met 2415T... en u vindt het in de mail waarin u uw tickets hebt ontvangen of op uw bankafschrijving. Het betaalde bedrag zal dan aan u worden teruggestort. Mocht u uw kaarten gekocht hebben via contante verkoop en willen annuleren, dan graag contact opnemen met Ria Donkers, tel. 0499-422564.

Ze hopen u in goede gezondheid in Ons Tejater te ontmoeten!