Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Fotoserie coronaperiode: ‘Groeten vanuit het thuisfront’

Algemeen Coronavirus

Laarbeek – Fotograaf Joost Duppen gaat een fotoserie maken om bewoners van een huis via een ‘deur- of raamportret’ op de foto te zetten. Met deze serie wordt een beeld gemaakt van hoe mensen thuis deze coronaperiode doorstaan.

“Deze coronacrisis treft ook mijn bedrijf. Voor komende 2 maanden zijn mijn opdrachten komen te vervallen. Daarom pak ik dit initiatief op. Net als vele andere collega-fotografen wil ik deze tijd van thuisisolatie in Laarbeek in beeld brengen”, aldus Joost.

Meld je aan! 
Iedereen die op de foto gezet wil worden, kan contact opnemen met Joost. “Ik ga de bewoner(s) fotograferen in de deuropening of achter het raam. Ik kom niet binnen en maak de foto’s op afstand, zodat alle RIVM-maatregelen in acht worden genomen.”

Publicatie
De serie wordt geplaatst in DeMooiLaarbeekKrant. De bewoner(s) wordt gevraagd een korte tekst te maken bij de foto van hoe deze tijd beleefd wordt.

De spelregels
Wie mee wil doen, stuurt een bericht naar Joost, de fotograaf. Joost neemt dan contact op om een foto te komen maken. Je gaat hiermee akkoord dat het beeld gepubliceerd wordt. Je ontvangt zelf het plaatsje in Social Media-kwaliteit (met watermerk), zodat je deze kan delen met familie en vrienden en op je eigen social media-pagina(‘s).

Vind je het leuk dat Joost een opname komt maken, stuur hem dan een bericht via Facebook, mail (fotograaf@joostduppen.nl) of bel naar 06-20033440.