Afbeelding

Bloemenactie Laarbeek succesvol

Algemeen Coronavirus

Laarbeek - Ongeveer drie weken geleden hebben Shirley Westhoff en Ingrid Biemans een actie opgezet om de eenzame mensen in Laarbeek een hart onder de riem te steken. Via social media vroegen zij aan inwoners uit Laarbeek een donatie om daarvan bloemen te kopen en te bezorgen bij mensen die het goed kunnen gebruiken in deze tijd.

Veel mensen hebben een donatie gedaan en ook hebben verschillende mensen adressen doorgegeven waar een bloemetje bezorgd kon worden. Dankzij al deze hulp kon op vrijdag 24 april de eerste bezorgronde plaatsvinden.

In de ochtend hebben Shirley en Ingrid de bossen bloemen opgehaald bij Bloemisterij de 4 Seizoenen. Met een busje, geleend van Topslijterij John van Kaathoven, konden de bloemen veilig vervoerd worden. Er zijn bij 20 verschillende adressen bloemen afgeleverd. De reacties waren hartverwarmend. De mensen waren erg verrast, wat uiteraard ook de bedoeling was. Hopelijk brengt het bloemetje wat licht in deze donkere en eenzame dagen. Iedereen die een donatie heeft gedaan, super bedankt daarvoor!

Het is nog steeds mogelijk om een donatie te doen of mensen op te geven die een bloemetje kunnen gebruiken. Stuur hiervoor een bericht naar 06-21690142. Over een paar weken zal er nog een bezorgronde plaatsvinden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding