Afbeelding

Artex doneert gordijnen aan Elkerliek Ziekenhuis

Algemeen Coronavirus

Aarle-Rixtel - Ook Artex ontkomt niet aan de Corona maatregelen en is vanaf het eerste moment op zoek gegaan naar een werkbare modus in het ‘nieuwe normaal’ zoals dat zo mooi wordt genoemd.

Dat is natuurlijk eenvoudiger gezegd dan gedaan maar met een aantal creatieve oplossingen en flexibiliteit vanuit zowel de organisatie als de medewerkers kunnen ze stellen dat er een nieuwe werkbare situatie - conform de richtlijnen van het RIVM – is ontstaan. Los daarvan realiseerde Artex zich dat ze in haar rol als textielspecialist mogelijk een ondersteunende of voorzienende rol zou kunnen hebben voor getroffen branches en organisaties. Aangezien Artex onder de labels ‘De Ploeg’ en ‘Loft79’ een collectie projectstoffen voor de gezondheidszorg voert was de gang naar het Elkerliek Ziekenhuis zo gemaakt. Door de Corona noodvoorzieningen en de vele extra wasbeurten die de separatiegordijnen momenteel krijgen dreigde een tekort. Samen met vaste confectiepartner Atelier Van der Lelie konden ze snel schakelen en hebben ze separatiegordijnen op maat geconfectioneerd om de voorraad op te schalen en zodoende het wassen en het wisselen wat makkelijker te maken.

De gordijnen zijn afgelopen maandag door Artex gedoneerd aan de facilitaire dienst van het Elkerliek ziekenhuis en daar zeer dankbaar in ontvangst genomen.