Afbeelding

1.Fc Geerts – Kampioen 2019-2020

Sport

Beek en Donk - Na besluiten over de ere- en eerste divisie is nu ook duidelijk dat de zaalvoetbalcompetitie van het WAC in Beek en Donk niet uitgespeeld wordt. Het grote verschil tussen deze competities is dat er bij het WAC wel een kampioen is. 1.FC Geerts is namelijk op basis van de 3e helft uitgeroepen tot kampioen van seizoen 2019-2020!

De 'gehele' competitie is geanalyseerd en de cijfers spreken duidelijk in het voordeel van traditionverein FC Geerts. Na 9 wedstrijden staat het team 12 punten voor op de nummer 2. Op basis van die belangrijke helft dus een waardige winnaar!

Sportcafe d’n Ekker is zeer content met de terechte kampioen in de huidige bijzondere tijd. Ze hopen dat de ploeg in het komende (gehele) seizoen meer concurrentie krijgt. 

Als laatste reageren teammanagers Lawrence Franssen en Ruud van den Vossenberg op dit geweldige succes. "Terecht", geven ook zij aan. "Commercieel en marketing technisch is dit geweldig voor de club in deze tijd, daar komen we op terug en dit gaan we nog vieren. Voor nu wensen we iedereen een goede gezondheid toe!"