Albert van den Bogaard
Albert van den Bogaard Foto: Joost Duppen

Waardebonnen Jumbo Laarbeek vanaf 1 juni te besteden

Zakelijk

Laarbeek – De waardebonnen van de spaaractie van ‘Jumbo Laarbeek steunt lokaal’ kunnen vanaf 1 juni ingewisseld worden bij alle Laarbeekse ondernemers. Jumbo Laarbeek bedacht de actie om de lokale economie tijdens de coronacrisis een hart onder de riem te steken.

Voor €5,00 kon een spaarkaart gekocht worden, die vervolgens €10,00 waard werd bij inlevering. Er kwamen 2000 spaarkaarten in omloop, die in no-time vergeven waren. Dit resulteert in een bedrag van €20.000 dat extra in de lokale economie wordt gepompt, met dank aan Jumbo Laarbeek. “Wij leven enorm mee met de ondernemers die het zwaar hebben door de coronacrisis”, legt Albert van den Bogaard namens zijn gezin uit. “Niet alleen de horeca en de schoonheidsbranche, maar ook de winkels in de centra die nu veel omzet mislopen.” Middels deze actie wil Jumbo Laarbeek laten zien dat ze zich ook voor andere ondernemers hard willen maken.

Waardebonnen
Alle mensen die een volle spaarkaart ingeleverd hebben, ontvingen daarvoor een waardebon van €10,00. “Deze cadeaubonnen kun je vanaf 1 juni bij elke Laarbeekse ondernemer inleveren. We wilden dat eerst zoveel mogelijk bedrijven weer open mochten zijn, voordat de waardebonnen in omloop gaan, zodat ze ook echt bij iedereen terecht kunnen komen. De ondernemer kan vervolgens de bonnen die hij heeft gekregen bij ons inleveren en dan krijgt ie het volledige bedrag overgemaakt. We hopen dat de bonnen zoveel mogelijk terechtkomen bij de ondernemers die de extra financiën nu goed kunnen gebruiken”, aldus Albert.

De waardebonnen zijn tot en met april 2021 geldig, maar de supermarktondernemer verzoekt de inwoners om de bonnen niet te lang te laten liggen. “Juist nu in deze moeilijke tijd hebben de lokale ondernemers steun nodig.”