Afbeelding
Foto: Johan Maas

Senioren ELI vanavond weer aan het voetballen

Sport

Gelet op de coronamaatregelen die nog steeds gelden, gaat dit niet 'zomaar'. Daarnaast staat de gezondheid van alle betrokkenen voor ELI als vereniging voorop, dus zijn er een aantal regels waaraan iedereen zichzelf moet houden. Die zijn als volgt:

Lieshout - De senioren van ELI mogen ook van start! Met toestemming van de gemeente zullen de seniorenteams vanaf vanavond (14 mei) weer kunnen trainen.

De RIVM-richtlijnen gelden te allen tijde
Iedereen houdt anderhalve meter afstand van elkaar. Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de training naar het sportpark en verlaat na de training het sportpark ook weer direct. Het sportpark blijft gesloten. De kantine en kleedaccommodatie dus ook: iedereen moet thuis douchen en omkleden. Buiten de trainingen vinden er geen andere activiteiten plaats op het sportpark.

Trainingstijden
Door de trainingstijden van de senioren niet te laten overlappen met de jeugdtrainingen wordt voorkomen dat toestroom van hen samenvalt met wisselmomenten bij de jeugd. Om te kunnen conformeren aan de RIVM richtlijnen wordt de selectie (ELI 1 en 2) onderverdeeld in een groep A en groep B. Het bezettingsoverzicht van de senioren ziet er daarom als volgt uit:

Selectie Groep A

Zondag 10.30 - 11.45 uur

Optioneel:

Dinsdag 20.00 - 21.15 uur

Vrijdag 19.30 - 20.45 uur

Selectie Groep B

Zondag 10.45 - 12.00 uur

Optioneel:

Dinsdag 20.15 - 21.30 uur

Vrijdag 19.45 - 21.00 uur

ELI 3 t/m 5

Donderdag 20.00 - 21.00 uur

Dames

Donderdag 20.05 - 21.05 uur

Walking Football

Donderdag 20.10 - 21.10 uur

Trainers
Aanvullend op bovenstaande voor de trainers nog een aantal belangrijke zaken op een rij: 1 persoon tegelijk aanwezig in het ballen/materialenhok. Let op dat je tijdig aanwezig bent om je trainingsspullen voor te bereiden. In de keuken bij het materialenhok is desinfecterende zeep aanwezig. Graag desinfecteren bij in- en uitgaan van het materialenhok.

Tot slot
Bovenstaande is van kracht vanaf donderdag 14 mei tot nader order, waarbij ze hopen tot medio of eind juni door te kunnen trainen. Dit is afhankelijk van hoe een en ander gaat lopen, het animo, maar ook eventuele aanscherpingen of juist versoepeling van regels op een hoger niveau.

ELI houdt jullie op de hoogte en verzoeken jullie ook de website in de gaten te houden. Bij vragen, opmerkingen of tips kunnen jullie altijd contact met ELI opnemen op de bekende mailadressen of telefoonnummers.