'Junior Laarbeek Actief'
'Junior Laarbeek Actief'

Meld je aan voor 'Junior Laarbeek Actief'

Kinderen & Tieners

Laarbeek - Zit jij momenteel in groep 6 (volgend jaar groep 7)? Vind je het leuk om bij het team van Laarbeek Actief te horen? Dan zijn zij op zoek naar jou! Je kunt je tot en met 29 mei 2020 inschrijven voor 'Junior Laarbeek Actief'!

Laarbeek Actief is op zoek naar 3 leerlingen uit groep 6 (volgend jaar groep 7) uit Laarbeek. Jij wordt dan een ''Junior Laarbeek Actiever', maar wat is dat nou?

Junior Laarbeek Actievers zijn kinderen 'in dienst van' Laarbeek Actief. De Junior Laarbeek Actievers helpen o.a. bij minimaal 1 activiteit in de vakanties met organiseren en begeleiden. Ze komen dan ca. elke maand 1 keer op vrijdagmiddag van 15.45 tot 16.45 uur bij elkaar.

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van dit superteam? Stuur dan een motivatiebrief naar Jaccy van den Enden. Mail: jaccy.vandenenden@levgroep.nl. Dit kan tot en met vrijdag 29 mei 2020.

Vertel in jouw motivatiebrief waarom jij bij 'Junior Laarbeek Actief' wil. Dat mogen plaatjes en tekst zijn. Noteer jouw naam, klas en school.