Afbeelding

Geen Kindervakantieweek Lieshout dit jaar

Kinderen & Tieners

Lieshout - Lieve kinderen, papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, verzorgers en de talloze vrijwilligers die samen met Kindervakantieweek Lieshout ieder jaar weer een spectaculaire week beleven. 

Het zag er lang goed uit voor het speciale jubileumjaar! De plannen waren gemaakt. De confetti en slingers waren al besteld. Echter hebben ze ook het vervelende nieuws te horen gekregen dat evenementen tot 1 september niet door mogen gaan. Helaas vallen Kindervakantieweek Lieshout en De Lieshoutse Zeskamp hier ook onder.

Wat dit concreet betekent: Alle mensen die al ingeschreven hebben krijgen een mailtje en indien van toepassing het inschrijfgeld teruggestort. Inschrijvingen van zowel vrijwilligers, kinderen en teams worden uit het bestand verwijderd. Ook de maatschappelijke stage kan dit kaar geen doorgang vinden.

Volgend jaar zijn jullie zeker weer enorm welkom. Ze hopen dan iedereen weer te mogen verwelkomen op het KVW-Terrein en beloven er een dubbel zo’n groot feest van te maken! Mochten er nog vragen zijn, stuur dan een mailtje naar info@kvwlieshout.nl.

Maar ondanks alles hopen ze dat iedereen vooral gezond blijft in deze ingewikkelde tijd. Tot volgend jaar!