Afbeelding

Voorbespreking De Werkgroep

Politiek

Laarbeek - Komende week vinden er voor de gemeenteraad drie commissievergaderingen plaats. Dinsdag 26 mei vergadert de commissie ‘sociaal domein’. 

Men start met een presentatie door Vierbinden i.v.m. het overnameproces door de LEV groep en de stichting Gemeenschapshuizen. Ook spreekt men over de kleedaccommodatie van het sportpark in Mariahout en de uitbreiding van de voorziening Zonnetij. Woensdag vergadert de commissie ‘ruimtelijk domein’ , onder andere over het bomenvervangingsplan en het regionale streefbeeld voor landelijk gebied. Tot slot is het donderdag de beurt aan ‘algemene zaken’ waar men vergadert over het rapport van de rekenkamercommissie over de Omgevingsdienst Zuidoost Brabant en de actualisatie van de reserves 2020. Vanzelfsprekend staat men ook stil bij de gevolgen van de coronacrisis, o.a. middels de eerder verstrekte raadsinformatiebrieven. Desgewenst kun je de bijhorende documenten ook alvast bekijken via de website van de gemeente.

De gemeente kiest hierbij voor een fysieke vergadering. Mocht je bij deze vergadering als publiek aanwezig willen zijn, dan word je verzocht worden om met gepaste afstand boven in de kantine plaats te nemen. 

Als politieke partij willen wij graag alle leden en belangstellenden de gelegenheid geven om over inhouden met ons van gedachten te wisselen. Of over andere onderwerpen die jij graag met ons wilt delen. Daarom houden wij een online voorbespreking. Deze voorbespreking vindt plaats op maandag 25 mei om 19.30 uur. De afgelopen weken werden deze bijeenkomsten goed bezocht. Het zorgt voor waardevolle gesprekken en goed doordachte standpunten. Mooi dat we ook digitaal zo verbonden kunnen blijven. Wanneer je een mailtje stuurt naar info@dewerkgroep.nl ontvang je van ons een hyperlink naar de online bijeenkomst. Je bent van harte welkom!

Jos, Nicole, René en Rick
Fractie De Werkgroep