Afbeelding
VIDEO

En ineens staat er een McLaren in de showroom

Video

Beek en Donk - Wie bij Auto Mooij in Beek en Donk voor een nieuwe wagen gaat shoppen, gaat daar meestal kijken voor een wagen voor dagelijks gebruik. Voor iedereen is er wel een keuze te maken bij het autobedrijf aan de Bosscheweg. Zo heel af en toe staan er ook bijzondere wagens in de showroom bij Sander Mooij. Wagens voor de liefhebbers, de hobbyisten, of in dit geval racefanaten. Want de nieuwste aanwinst bij Auto Mooij is een heuse McLaren.

Tekst gaat verder onder de video.


Een groen racemonster met een waarde van een kleine 150.000 euro. "Ik zoek veel op internet. En in Engeland zoek ik dan naar links gestuurde wagens”, vertelt Sander. "Het is bijna verslavend, maar wel leuk om te zoeken naar bijzondere wagens. Zo kwam ik ook deze McLaren tegen. Er werd mee gereden in Mallorca.”

"Het is bijna verslavend,
maar wel leuk om te zoeken naar bijzondere wagens"


Om te zorgen dat Sander geen miskoop deed, liet hij de wagen grondig nakijken bij een van de weinig officiële McLaren-dealers in Engeland. "Het is een demo wagen van McLaren zelf. Dus deze is over de top uitgerust met alle snufjes die je maar kunt bedenken, inclusief vleugeldeuren. De kleur gifgroen is ook bijzonder. Twee turbo’s en 570 pk.” Een McLaren 570s 3.8 V8, voor de kenners. "Als je er mee rijdt, snap je meteen dat McLaren ook een Formule 1 team heeft. Het is net of je in een computerspel zit, echt bizar. In Nederland zie je nog wel eens regelmatig een Porsche 911 rijden, maar een McLaren niet.”

Wie de McLaren bij Auto Mooij wil kopen, moet daarvoor 149.950 euro voor neertellen.