Afbeelding

Heb je een vraag en kun je zelf geen oplossing vinden? Bel de Dorpsondersteuner!

Algemeen

Laarbeek - Per 1 mei 2020 is ViERBINDEN welzijn ondergebracht bij LEVLaarbeek. Ondanks dat de organisatie veranderd is, blijven de dorpsondersteuners het vaste aanspreekpunt in iedere dorpskern van Laarbeek.

Heb je een vraag en kun je zelf geen oplossing vinden? De dorpsondersteuner is een sociaal werker, die samen met jou zoekt naar hulp in de kring van mensen die dichtbij je wonen. En heb je nog andere hulp nodig? De dorpsondersteuner wijst je de weg en brengt je met de juiste mensen in contact. 

Vragen die je aan de dorpsondersteuner kunt stellen, kunnen bijvoorbeeld gaan over hulp bij boodschappen, vervoer naar belangrijke afspraken, behoefte aan contact of een maatje, geldzaken en formulieren of een ruzie met je buren. De dorpsondersteuner luistert naar je verhaal en helpt je graag verder!

Heb je geen persoonlijke vraag, maar wil je graag iets voor een ander betekenen? Ook dan ben je bij de dorpsondersteuner aan het goede adres. 

Op maandag 25 en dinsdag 26 mei fietsen de dorpsondersteuners door alle kernen van Laarbeek om flyers rond te brengen en te zien wat er speelt in de wijken. Wil je weten wanneer jouw dorpsondersteuner in de buurt is? Neem dan gerust contact op.

Kijk ook eens op de nieuwe website: www.levlaarbeek.nl.