Afbeelding

Eerste Koningswedstrijd HSV 't Geduld

Sport

Beek en Donk - De eerste Koningswedstrijd van HSV 't Geduld werd zaterdag 30 mei gehouden op de visvijver aan de IJsweg. Geheel volgens de regels van RIVM in verband met de coronacrisis.

Dit betekende dat iedere visser na loting van de witviscommissie rechtstreeks naar zijn stek toe moest zonder centraal te verzamelen. Tijdens de wedstrijd mochten er geen bezoekers komen, daarvoor hadden ze de vijver gesloten. Het was een heerlijk warme dag, gelukkig niet te heet. Helaas was de vangst nog matig, wellicht doordat het nog te vroeg in het seizoen was.

Een aantal vissers wisten toch een flink aantal kilo's te vangen maar over het algemeen was de vangst mager. De grote winnaar werd deze keer Gerard van Stiphout met 8 vissen en 5,3 kilo.

De uitslagen
1. Gerard van Stiphout 49 punten 8 stuks 5.300 gram 2. Willie van Bakel 47 punten 9 stuks 1.530 gram 3. Mark Spierings 47 punten 7 stuks 2.830 gram.

Dit was de eerste wedstrijd van het seizoen. Op 13 juni zijn ze er weer aan de visvijver. Wederom verzamelen om 13.00 uur.