Afbeelding

PeelPeuzelen VVV De Peel stopgezet

Algemeen

Laarbeek/De Peel - De verkoop van de PeelPeuzel-boekjes voor het komende zomerseizoen is stopgezet. VVV De Peel besloot dit naar aanleiding van de coronacrisis, die veel impact heeft op de horeca. Wie een boekje in bezit heeft kan er onder bepaalde voorwaarden toch gebruik van maken of het (ongebruikt) retourneren bij de VVV waar het exemplaar gekocht is.

PeelPeuzelen houdt in dat je een boekje van €15,00 koopt met daarin een tiental bonnen voor lekkere, kleine gerechtjes, te besteden bij 40 horecagelegenheden in De Peel. Er is een zomer- en een winterseizoen (PeelSneukelen). In verband met de horecasluiting kon er nog geen gebruik gemaakt worden van de PeelPeuzeltjes. Nu de horeca weer beperkt opengaat, heeft de VVV besloten de verkoop te stoppen. De horeca mag maar een beperkt aantal klanten ontvangen, waardoor het voor hen ongunstig is om veel PeelPeuzelaars binnen te krijgen.

Heb je al een boekje?
Wie al een boekje gekocht had en het liever niet retourneert, mag het blijven gebruiken. Dit onder de voorwaarden dat vooraf telefonisch contact op wordt genomen met de horecagelegenheden om een reservering te bespreken en enig begrip voor beperkingen hierin. VVV De Peel ziet in dat de horeca voor een enorme uitdaging staat en dat zij alle zeilen bij moeten zetten om toch positief uit de crisis te komen.

Kijk voor meer informatie op: www.peelpeuzelen.nl.