De rotonde bij Bavaria (Swinkels Family Brewers) in Lieshout
De rotonde bij Bavaria (Swinkels Family Brewers) in Lieshout Foto: Jasper van den Wildenberg

Dank voor hulp bij ongeval

Algemeen

Lieshout – Mevrouw Jansen uit Lieshout is zaterdag 30 mei met haar man gaan fietsen. Toen ze bijna terug waren in Lieshout, kwam mevrouw ongelukkig ten val met haar fiets, ter hoogte van de Bavaria-rotonde. 

Mevrouw Jansen laat weten: “Ik kon niet meer opstaan. Het stuur raakte mijn onderbuik hard. Een man en vrouw hebben steeds bij ons gestaan. Zij hebben 112 gebeld. Een moeder en dochter hielpen me goed, waarna een dame die in de zorg werkte, mij tegen haar aan heeft gehouden, want ik had zo’n erge pijn. Omdat ik naar het ziekenhuis moest heeft de moeder mijn man aangeboden om de elektrische fiets mee naar huis te fietsen. Een beveiliger van Bavaria stopte en heeft de ambulance gewezen en tegenverkeer tegengehouden. De ambulance heeft me meegenomen naar het ziekenhuis.”

Mevrouw Jansen is inmiddels thuis. “Ik heb gelukkig geen bloedingen, maar wel zware kneuzingen. Ik ben zo ontroerd door de hulp van deze zes personen. Ondanks de corona-maatregelen hebben ze geen van allen getwijfeld om mij en mijn man te helpen. Ik weet niet wie deze zes mensen zijn, maar mijn man en ik willen ze heel graag bedanken voor de hele goede zorgen.”