Afbeelding

Vriendjes/vriendinnetjes training VV Mariahout

Sport

Mariahout - Voetbalvereniging Mariahout hield zaterdag 6 juni een training, waarbij alle spelers tot 8 jaar een vriendje of vriendinnetje mochten meebrengen. Ook de jongste kinderen – die al staan te popelen om lid te mogen worden van de vereniging – waren welkom. In verband met de noodverordening moesten ze tijdens deze activiteit natuurlijk ook rekening houden met de Covid-19 maatregelen.

Onder leiding van Joost de Beer en Wim van den Heuvel werd een trainingsparcours uitgezet. Nadat de trainers waren geïnstrueerd konden de trainingen van start gedaan. Het weer werkte gelukkig ook mee, want na enkele flinke buien vroeg in de morgen was het stralend weer. Het was geweldig leuk om te zien hoe alle kinderen volop genoten van de training. De training werd afgesloten met een moppentrommel, waarna de kinderen met zijn allen enthousiast op de foto gingen.

De voetbalvereniging kijkt terug op een geslaagde vriendjes en vriendinnetjes training. Ze hopen dat de vriendjes en vriendinnetjes ook hebben genoten. Voor de jongens en meisjes onder de 7 jaar is er eventueel de mogelijkheid om komende zaterdag nogmaals mee te trainen. Aanmelden kan bij Joost de Beer of Irma Gottenbos. Wanneer jongens of meisjes na deze training lid willen worden van VV Mariahout dan kun je je opgeven met het aanmeldingsformulier op de website van de voetbalvereniging of door een mail te sturen naar jeugdsecretaris@vvmariahout.nl.