Er ontstond een flinke brand na het opzettelijk in brand steken van een houtstapel bij de woning aan het Meerven in Mariahout
Er ontstond een flinke brand na het opzettelijk in brand steken van een houtstapel bij de woning aan het Meerven in Mariahout Foto: www.112nieuwsonline.nl

Brandstichting woning Mariahout te zien bij Bureau Brabant

112-berichten 112 berichten

Mariahout - De politie liet maandagavond bij het televisieprogramma Bureau Brabant beelden zien van de brandstichting bij een woning op vrijdag 22 mei aan het Meerven in Mariahout. De brand werd gesticht door een nog onbekende verdachte. 

Aan het einde van de avond, tussen 23.30 en 23.55 uur, stak een onbekende verdachte een houtstapel bij de woning in brand. Hierop vatte ook de carport en woning vlam. Toevallige voorbijgangers zagen wat er aan de hand was. Zij belden 112 en alarmeerden direct de bewoners. Zij lagen al te slapen en konden nog net op tijd hun huis uit vluchten. Binnen no time sloegen de vlammen boven het dak uit. Gelukkig was de brandweer snel ter plaatse om de brand te blussen. 

De politie heeft bewakingsbeelden waarop de dader te zien is. Heeft u meer informatie? Bel dan: 0800-6070 / M.0800-7000.