Archieffoto
Archieffoto Foto: Ruud van Oorschot

Taxatiedag van kunst, antiek en juwelen

Kunst & Cultuur

Aarle-Rixtel - De Couwenbergh in Aarle-Rixtel staat zondag 21 juni in het teken van kunst, antiek en juwelen. In samenwerking met Kunsthandel Art Dumay uit Nuenen organiseert het Conferentiecentrum een 'corona-veilige' kunsttaxatiedag. 

De taxateurs taxeren niet alleen uw schilderijen, maar ook uw beelden, antiek en ander kleingoed. Meer weten over de herkomst van uw object en de waarde ervan? En wilt u dit misschien laten bemiddelen door online verkoop? Kom naar deze Kunst & Curiosa dag bij Conferentiecentrum de Couwenbergh, Dorpsstraat 1 te Aarle-Rixtel.

In verband met de coronamaatregelen wordt er gewerkt met tijdssloten. U kunt een tijd reserveren en een kaartje kopen via www.events.flextickets.nl/event/kunsthandel-art-dumay. Let op; deze taxatiedag is zonder reservering niet te bezoeken.

U mag 3 objecten meenemen om te laten taxeren. U mag dit taxatiemoment bijwonen met maximaal 1 ander persoon uit hetzelfde huishouden. De organisatie houdt zich uiteraard aan de RIVM richtlijnen samen met de locatie die de Kunst en Curiosadag organiseert. Mocht u deze Kunst en Curiosadag willen bezoeken, houd u zich dan aan de algemene basisregels vanuit het RIVM welke gelden voor alle burgers.