Afbeelding

Harmonie De Goede Hoop houdt oudijzeractie

Algemeen

Aarle-Rixtel - Het is zaterdag 20 juni mogelijk oude metalen in te leveren ten behoeve van harmonie De Goede Hoop in Aarle-Rixtel. Tussen 9.00 en 11.00 uur kunt u daarvoor terecht op het terrein tussen de Boerenbond en Grand Café Stout aan de Dorpsstraat 82.

Leden van de harmonie zijn daar dan aanwezig om de materialen in ontvangst te nemen. Alle soorten oude metalen zijn welkom. Daarnaast ook: elektrakabels, accu’s, cv-ketels en fietsen. Helaas is het niet meer mogelijk om elektrische apparaten aan te leveren. Dit geldt ook voor wasmachines, drogers en magnetrons. De mogelijkheid voor de harmonie om deze apparaten af te zetten is er niet meer.

Nieuwe locatie
Wellicht is het bekend dat er op de huidige locatie tussen Stout en de Boerenbond gebouwd gaat worden. Na 20 juni is het daarom niet meer mogelijk om daar ijzer aan te leveren. Aan de harmonie is de mogelijkheid geboden om gebruik te maken van een andere locatie. Het aanleveren van metalen zal op de nieuwe locatie mogelijk zijn op zaterdag 15 augustus. Het tussentijds aanleveren van spullen is niet meer mogelijk. Later wordt bekend of er wellicht afspraken gemaakt kunnen worden over tussentijdse aanlevering. De plaats van de nieuwe locatie zal in een volgend bericht aangegeven worden. Hopelijk kan de harmonie ook in de toekomst rekenen op uw medewerking bij de inzameling van oude metalen.

In de vakantiemaand juli is er geen oudijzeractie.