Afbeelding

Afsluiting seizoen jeugdafdeling VV Mariahout

Sport

Mariahout - Door het Coronavirus is het seizoen 2019 – 2020 voor de jeugdafdeling van VV Mariahout in maart abrupt ten einde gekomen. Hierdoor werden alle competities en trainingen per direct stil gelegd.

Door de noodverordening moesten ook veel andere activiteiten worden afgelast, zoals bijvoorbeeld de toernooien en het jeugdkamp. Dit tot grote teleurstelling van vele jeugdspelers. Als alternatief had Freddy Vermeulen wel The VV Mariahout 14 Days Challenge georganiseerd, waarmee de jeugdleden werden uitgedaagd om thuis leuke oefeningen met de bal te doen.

De blijdschap was groot toen de jeugdspelers begin mei weer mochten beginnen met de trainingen. Met veel plezier en enthousiasme kon toch nog 6 weken worden getraind onder de bezielende leiding van de trainers, die ook blij waren dat ze de trainingen weer konden hervatten. Afgelopen zaterdag hebben de laatste trainingen plaatsgevonden, waarmee het seizoen 2019 – 2020 is afgesloten.

VV Mariahout wil de trainers en Corona-coördinatoren bedanken voor hun geweldige inzet en wensen iedereen een fijne vakantieperiode toe. Ze hopen jullie allemaal volgend jaar weer fris en gezond terug te zien.