Afbeelding

Laat je verrassen met de Vakantie Verrassingstas

Algemeen

Beek en Donk - Bibliotheek De Lage Beemden heeft deze zomer weer een Vakantie Verrassingstas voor jeugdleden van 3 t/m 12 jaar. Deze bijzondere tas is van tevoren gevuld door bibliotheekmedewerkers met 3 verrassende materialen uit de uitgebreide jeugdcollectie. De Vakantie Verrassingstas is verkrijgbaar in de bibliotheken in Beek en Donk, Boekel en Gemert.

Aan deze actie zit ook een wedstrijd gekoppeld: ‘Fotografeer jezelf met een boek uit de verrassingstas op je favoriete leesplek’.  Alle ingezonden foto’s worden gepubliceerd op de Facebookpagina van de Bibliotheek en opgehangen in de bibliotheekvestiging. Per leeftijdscategorie wordt de leukste foto gekozen. Deze foto’s worden na de zomervakantie gepubliceerd in de lokale (week)bladen van Laarbeek, Boekel en Gemert-Bakel. De winnaars worden persoonlijk benaderd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De foto kan gestuurd worden naar jeugd@bibliotheekdlb.nl onder vermelding van naam, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer of e-mailadres. Met het opsturen wordt automatisch toestemming gegeven voor publicatie van de foto.

De actie loopt van maandag 6 juli tot en met vrijdag 7 augustus 2020. Kom snel naar de Bibliotheek en laat je verrassen!