Afbeelding

Mark Spierings wint tweede Koningswedstrijd Het Geduld

Sport

Beek en Donk - Het was prachtig weer bij de tweede Koningswedstrijd van HSV Het Geduld op zaterdag 13 juni. Gelukkig hebben ze de onweersbuien en overvloedige regen die voorspeld was niet gekregen. Voor sommige vissers was het weer echt warm in de zon. Voor de meesten was het weer een prachtige visdag. Wederom zonder publiek vanwege het coronavirus.

Dankzij het nieuwe lotingssysteem weet iedere visser op welke vijver hij moet vissen. Alleen moet dan nog een stek op die vijver worden geloot. Er werd door iedere visser deze keer gelukkig wel vis gevangen. Een aantal vissers wist behoorlijk wat aantallen en kilo's te vangen. Deze keer ging de winst naar Mark Spierings die het ook al goed deed in de eerste wedstrijd waarin hij derde werd. Zeker een kanshebber voor de titel wellicht.

De uitslag
1. Mark Spierings 50 punten 13 stuks 4.240 gram 2. Toon Jansen 44 punten 5 stuks 3.350 gram 3. Bart Beerens 41 punten 4 stuks 2.920 gram

De stand na 2 wedstrijden
1. Mark Spierings 96 punten 2. Toon Jansen 86 punten 3. Willie van Bakel 84 punten.

Bij de jeugd had Raff Verbruggen 10 vissen gevangen en een gewicht van 370 gram. Hij zou bij de volwassenen daardoor in de uitslag op plek 4 staan. Goed gedaan Raff!

Dit was de tweede wedstrijd van het seizoen. Op 27 juni zijn ze er weer aan de visvijver. Wederom verzamelen om 13.00 uur.