Afbeelding

Expositie 'Brabantse Meesters' heropend

Kunst & Cultuur

Aarle-Rixtel - In Galerij Bies te Aarle-Rixtel, zijn de komende zomer nog ruim 200 schilderijen te zien van de hand van Brabantse kunstenaars die werkten in het midden van de twintigste eeuw. 

Vele te bewonderen werken zijn er van de kunstschilders Marinus Bies (geboren en overleden te Aarle-Rixtel, 1894-1975) en van Peter van den Braken, beiden professionele ras schilders en tijdgenoten bovendien. Ook brachten ze allebei met een grote mate van expressiviteit hun verf aan op het doek. 

De expositie aan de Bosscheweg 15a in Aarle-Rixtel is nu weer heropend. De expositie is te bezoeken tijdens de 'Culturele avonden' op zaterdag en zondag van 18.00 tot 20.30 uur. Van 20 juni t/m 16 augustus. Volgens de covid-19 regels alleen op afspraak. Telefonisch: 06-36001971 of per mail: info@galerij-museum-bies.nl. Op de 'culturele avonden' kunnen inwoners van Laarbeek tevens terecht met schilderijen voor gratis taxaties van hun werken en advies voor reiniging en conservering, door restaurator Marc Bies.

Afbeelding
Afbeelding