The Partycrashers zamelden geld in voor Cendra
The Partycrashers zamelden geld in voor Cendra Foto: Marcel van de Kerkhof (A-R

Cendra blij verrast met steun

Algemeen

Aarle-Rixtel - Blij en verast zijn de vrijwilligers van Cendra jeugd- en tienercentrum in Aarle-Rixtel, dat zij door de ondernemersvereniging uitgekozen waren om te ondersteunen middels een prachtige actie van de Partycrashers. Zij deden afgelopen zondag een muzikale geldinzameling in Aarle-Rixtel.

Deze vrienden van Cendra zijn met een rijdende disco dwars door Aarle getrokken om enkele mensen een serenade en een cadeau te brengen. Ad de Hoon (bestuur Cendra) laat weten: "Voor ons en onze vrijwilligers was dit een welkome verrassing waarbij wij alle betrokkenen willen bedanken voor de steun en vertrouwen in deze voor ons en onze gasten moeilijke tijd. Dit is wat Aarle bind en groot maakt; de zorg en oog voor elkaar. Het maakt niet uit bij welke club of vereniging je zit, samen staan we sterk."

Cendra wil tevens ouders en opvoeders laten weten dat, indien mogelijk, ze na de zomervakantie weer de normale openstellingen willen hanteren. Dit zal echter afhangen aan de opgelegde richtlijnen van het RIVM. Opening is voor Cendra momenteel nog niet mogelijk met de huidige indeling van het gebouw en het gevaar voor de vrijwilligers op dit moment. Hierbij vragen zij aan de vrijwilligers en gasten begrip en geduld te hebben. Intussen probeert Cendra voor de boysnight en meidenavonden een passend programma op te stellen. Met trots wensen ze iedereen weer snel te verwelkomen in de prachtige ontmoetingsplaats voor de jeugd.