Afbeelding

Voorbespreking PNL

Politiek

Laarbeek - Na maanden van Coronacrisis kan PNL weer een voorbespreking houden met de achterban. U wordt hiervoor van harte uitgenodigd. Natuurlijk houden ze de RIVM regels aan. In het Ontmoetingscentrum staat de looproute aangegeven. De voorbespreking vindt plaats op maandag 22 juni om 20.00 uur in het ontmoetingscentrum, aan de Otterweg in Beek en Donk.

In de raadsvergadering op donderdag 25 juni staat het onderwerp reserves op agenda. Dit punt laat onomstotelijk zien hoe fors de reserves van de gemeenten zijn gedaald in de afgelopen jaren dat de huidige coalitie van ABL, De Werkgroep, CDA en PvdA aan het bewind is.

De volledige agenda met alle stukken kunt u vinden op de website van de gemeente.

Een groot deel van de te behandelen voorstellen zijn hamerstukken. Over hamerstukken wordt geen discussie meer gevoerd. Het gaat om: de Behandeling rapport Rekenkamercommissie Omgevingsdienst Zuidoost Brabant. De vaststelling van de volgende voorstellen: De 4e wijziging van de gemeenschappelijke regeling GGD; Het bomenvervangingsplan; Aanpassing van de bouwverordening gemeente Laarbeek 2020; 1e wijziging van de Procedureverordening voor advisering tegemoetkoming in planschade Laarbeek 2013.

Bespreekpunten zijn er ook. Voorstel tot: Uitbreiding kleedaccommodatie sportpark Mariahout; Vaststelling van het Regionaal streefbeeld voor het Landelijk Gebied; Vervang audio en visuele middelen gemeentehuis; Actualisatie (bestemmings)reserve 2020; Wijziging samenstelling commissie sociaal domein en tot slot: Een Voorstel tot vaststelling van de wijzigingen van de begroting 2020.

Bent u geïnteresseerd en wilt u mee praten, ook over andere onderwerpen, dan bent u van harte uitgenodigd. De koffie en thee staan klaar.