Jayden
Jayden

Nieuwe leden Junior Laarbeek Actief

Kinderen & Tieners

Laarbeek - Junior Laarbeek Actief valt onder de Buurtsportcoaches van Laarbeek Actief. De junioren zijn kinderen uit groep 7 of 8 uit Laarbeek. De Junior Laarbeek Actievers helpen o.a. bij minimaal 1 activiteit in de vakanties met organiseren en begeleiden. Daarnaast zijn zij ambassadeur van Laarbeek Actief en houden ze het team op de hoogte van de trends en ontwikkeling op de basisschool en denken ze mee in het totale aanbod van Laarbeek Actief.

Het activiteitenaanbod van Laarbeek Actief wordt (deels) vastgesteld naar aanleiding van de ideeën en meningen van kinderen uit Laarbeek.

Aantal junioren Laarbeek Actief
Jaccy van den Enden, Laarbeek Actief, vertelt: "In totaal hebben we op het moment 10 junioren. Je mag één jaar Junior Laarbeek Actiever zijn. Na dit jaar wordt gekeken of de Junior Laarbeek Actiever nog een jaar mee wil doen. De kinderen die nu in groep 8 zitten mogen nog de zomervakantie en de herfstvakantie mee draaien met de activiteiten en de overgang van de 4 nieuwe junioren begeleiden.

Vier nieuwe junioren
Junior Laarbeek Actief heeft een enthousiast team, met veel ideeën. De leden stellen zich graag even voor: Jens groep 7, Sanne groep 8, Rick groep 8, Thijn groep 7 uit Beek en Donk en Mick groep 8 en Jasper groep 7 uit Lieshout.

De 4 nieuwe junioren zijn: Evi groep 7, Jayden groep 7, Lisa groep 7 uit Beek en Donk en Ylja groep 7 uit Mariahout.

Samen laten ze weten er super veel zin in te hebben. "Komen jullie ook naar de vakantie activiteiten in de zomervakantie in week 29 en week 34? Inschrijven kan vanaf maandag 22 juni, via de website van Laarbeek Actief (www.laarbeekactief.nl)", laten ze weten.

Doelen junior Laarbeek Actief
Laarbeek Actief wil ervoor zorgen dat de Junior Laarbeek Actievers een leuk leerproces doormaken waar zij iets aan hebben. Het contact met andere kinderen en volwassen personen, het nakomen van afspraken, meekijken en -draaien met de organisatie van sport- en spelactiviteiten, projecten, evenementen, etc. Het allerbelangrijkste hierbij is dat ze er plezier in hebben en na een jaar positief terug kijken op dit avontuur.

Lisa
Ylja
Evi