Toneelvereniging De Vriendenkring met de klucht 'Prinselijke problemen' (Archieffoto)
Toneelvereniging De Vriendenkring met de klucht 'Prinselijke problemen' (Archieffoto) Foto: Joost Duppen

Gekochte kaartjes Toneelvereniging De Vriendenkring binnenkort in te leveren

Algemeen

Lieshout - Ruim vier maanden geleden moest Toneelvereniging De Vriendenkring uit Lieshout mededelen dat de toneelvoorstellingen van de vereniging niet door konden gaan vanwege het coronavirus.

Een rare tijd brak aan voor iedereen, maar gelukkig gaat het nu de goede kant uit. Dat brengt De Vriendenkring bij het omruilen van de gekochte kaartjes voor de toneelvoorstelling 'De erfenis van tante Bella'. De toneelvereniging kreeg veel vragen van mensen die een kaartje hadden gekocht voor deze voorstelling. Hoe gaat De Vriendenkring om met gekochte kaartjes en spelen ze volgend jaar weer? Terechte vragen, waarover de toneelvereniging graag meer uitleg wil geven.

Geld terug voor gekochte kaartjes
Kaartjes die je hebt gekocht mag je bij De Vriendenkring inleveren en hiervoor krijg je jouw geld contant terug. Eind juli bespreken ze tijdens de bestuursvergadering wanneer en hoe ze dit gaan organiseren. Daarna komt er snel een bericht in DeMooiLaarbeekKrant en op de website en Facebookpagina van De Vriendenkring wanneer dit gaat plaatsvinden. Insteek is dat dit zo snel mogelijk plaatsvindt. Met de huidige versoepelingen van de corona-maatregelen zien ze hierin mogelijkheden.

Gekocht kaartje houden niet mogelijk
Het gekochte kaartje houden voor de voorstelling van volgend jaar is helaas niet mogelijk. De Vriendenkring heeft jaarlijks ruim 1800 bezoekers. Voor zo'n grote groep is dit niet te organiseren en de kans op fouten is hierbij te groot. Uiteraard mag je volgend jaar wel een nieuw kaartje kopen voor de voorstelling. De Vriendenkring hoopt volgend jaar uiteraard wel weer te kunnen spelen. De spelers zijn er helemaal klaar voor om 'De erfenis van tante Bella' aan het publiek te laten zien en om jullie te zien genieten.

Voor nu hebben we nagedacht hoe ze gaan repeteren in de 1,5 meter samenleving. Hopelijk mogen ze volgend jaar iedereen weer begroeten. Ze hebben er in ieder geval heel veel zin in.

De Vriendenkring wenst iedereen een heel fijne zomer. Maak er wat moois van en geniet. Pas goed op elkaar en hopelijk tot snel.