Archieffoto
Archieffoto

ATTC’77 is open deze zomer

Sport

Aarle-Rixtel - Vanaf 1 juli 2020 is de tafeltennisclub uit Aarle-Rixtel weer open, na zo’n vier maanden de deur in het slot te hebben gehad. Na de nodige voorzorgsmaatregelen, volgens de richtlijnen van overheid en NTTB (de landelijke tafeltennisbond), is de tafeltennishal nu weer ingericht. De nodige handgel en poetsdoekjes waren voorradig en het was even wennen maar iedereen houdt er zich er keurig aan. Alsof het nooit anders was.

Op woensdagavond 1 juli kwamen de eerste 16 leden. Zij hadden er veel zin in. Het was tijd om overtollige kilo’s en verslapte spieren weer te trainen. Niet alleen conditie maar ook de beheersing van het spel is belangrijk. Voor straks als de competitie ook weer van stal mag. Wie weet al gauw in september 2020, wanneer de reguliere competitie begint. En ook vrijdagmorgen 3 juli was het druk. De club was gemist, het spelen was gemist, het spel was gemist. Het bestuur van ATTC’77 was onder de indruk van het feit dat er zoveel trouwe leden op zijn komen dagen. Er zijn geen woorden voor maar het is goed om te beseffen dat je er als club toe doet!

ATTC’77 beseft dat haar leden behoefte hebben aan tafeltennissen. Al dan niet voor de competitie. Dus hebben ze besloten om de hele zomer de tafeltennishal open te houden op maandagavond, vanaf 20.00 uur en vrijdagmorgen, vanaf 9.00 uur. De komende twee weken is de hal ook geopend op woensdagavond vanaf 20.00 uur. En als de leden er behoefte aan hebben dan wordt ook die woensdagavond de gehele zomer een speelavond.

Ga je zelf niet op vakantie? Maar zou je nu in je vakantieresort een balletje opslaan met je kinderen? Pak dan deze kans en kom op een van de openingsmomenten mee doen. Ze beloven geen zon of lunchbuffetten maar wel een goede tafel, batjes, balletjes en een fijne sfeer. De deur staat open, de eerste maand is het tafeltennissen gratis. Viva ATTC’77!