Ter illustratie
Ter illustratie

Laarbeek krijgt een eigen kookboek

Algemeen

Laarbeek – Een chique kookboek met de lekkerste recepten van Laarbeekse ondernemers. Dat is wat GoedeMorgen Media voor ogen heeft met het nieuwe concept: Laarbeekse Lekkernijen. Een hardcoverboek met tientallen heerlijke recepten van lokale komaf. Het idee is geboren; de ondernemers worden aangeschreven. Medio december verwacht GoedeMorgen Media het boek uit te kunnen geven.

Nikki Barten legt namens GoedeMorgen Media uit: “We gaan een deftig kookboek uitbrengen, waarin Laarbeekse ondernemers hun lekkerste recepten kunnen prijsgeven. Dit is niet alleen voor horecaondernemers, maar voor álle zelfstandigen. Elke ondernemer kan hieraan meedoen.”

Hoe werkt het voor ondernemers?
Wie mee wil doen als ondernemer, kan zich aanmelden. “Je neemt als het ware 1 recept af. Hiervoor krijg je twee pagina’s in het boek. Een ervaren tekstschrijver zorgt voor een mooi verhaaltje over jou. Een professionele fotograaf maakt een mooie foto, bijvoorbeeld tijdens de bereiding van je recept of aan de keukentafel. De foto, het verhaaltje en het recept worden op twee pagina’s op een mooie manier geïllustreerd in het kookboek.”

Laarbeekse Lekkernijen wordt uitgegeven, maar komt niet overal in de schappen te liggen. “Alléén de ondernemers die in het boek staan, mogen de kookboeken verkopen”, legt Nikki uit. “Het aantal kookboeken dat zij ontvangen van ons, staat gelijk met het bedrag dat je betaalt om deel te nemen.” De adviesverkoopprijs voor het boek wordt €16,95 incl BTW. Wie al zijn boeken verkoopt, staat er gratis in. “Maar het is natuurlijk ook mogelijk om het als kerstgeschenk aan je werknemers te geven of uit te delen aan je beste klanten. Het is aan jou de keuze wat je ermee doet.”

Lancering
Zodra genoeg ondernemers aangegeven hebben, deel te willen nemen, wordt de lancering gepland. Het streven van GoedeMorgen Media is om het boek begin december uit te brengen. “We willen dit niet exact vastzetten in verband met de coronacrisis.”

Meer informatie
Wil je meer over Laarbeekse Lekkernijen of je alvast aanmelden als ondernemer? Neem dan contact met GoedeMorgen Media op. Dit kan via 0492-832182 of per mail naar info@goedemorgenreclame.nl.