Afbeelding

Chauffeurs gezocht om bloemen water te geven

Algemeen

Laarbeek - Bloemen houden van mensen, mensen houden van bloemen. Daarom hangen er sinds kort baskets met bloemen in alle kernen van Laarbeek. Zo wordt het (dagelijks) winkelen en samenzijn nog gezelliger. In samenwerking met Gemeente Laarbeek heeft Centramanagement Laarbeek dit voor Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Lieshout en Mariahout weten te realiseren. Mét een geautomatiseerd bewateringssysteem. Hoe handig is dat!

Het enige dat nu gebeuren moet is het rondrijden van deze wagen. En daarvoor zijn ze nu nog op zoek naar 2 vrijwillige chauffeurs, om zo de groep van 4 vrijwilligers compleet te maken. Waarvan er telkens 1 iemand op maandag of vrijdag alle kernen doorgaat om de bloemen water te geven. Op deze manier wordt u maar eens in de twee weken ingezet. Dit is in de maanden vanaf april tot en met september. Waar uiteraard een vrijwilligersvergoeding tegenover staat.

Het werk ziet er als volgt uit: maandag of vrijdag. Vertrektijd: 20.30 uur vanaf de gemeentewerf. De bestelbus met watertank staat klaar voor vertrek. U bent in het bezit van de juiste sleutel(s). Samen met een jeugdvrijwilliger van de scouting rijdt u de kernen van Laarbeek door. U bent dus alleen de chauffeur, de scout geeft water. Het tanken van het water is vaak al gebeurd op de werf. Mocht het voorkomen dat dit niet het geval is, dan is binnen een paar minuten de tank gevuld op de werf. Aankomsttijd: ongeveer 22.30 uur op de gemeentewerf.

Na een ‘verfrissend’ ritje door de kernen arriveert u samen met de scout terug op de werf. U parkeert de bestelbus, sluit af en kunt thuis van een welverdiende avond gaan genieten! Kortom, bent u of kent u die natuurliefhebber die veel van bloemen houdt? Laat het weten via secretaris@centramanagementlaarbeek.nl, zodat zij alle informatie aan u kunnen verstrekken. Ze horen graag van u!