Archieffoto
Archieffoto

Speed Daten bij Open Coffee

Zakelijk

Aarle-Rixtel - Beïnvloeders uit het bedrijfsleven zijn dinsdag 14 juli weer welkom bij de Open Coffee Gemert-Bakel/Laarbeek. Juist in de nasleep van de Corona-crisis is het zinvol de zakelijke contacten extra voeding te geven. Dat gebeurt tijdens deze Open Coffee.

Na de afstandelijke begroetingen en koffiebestellingen gaan de gasten in tweetallen bij elkaar zitten. Elk duo verkent de tafelpartner kort. Na 3 minuten worden bevindingen genoteerd op een kaart. Daarna wordt doorgeschoven naar de volgende gesprekspartner. Aan de hand van de ingeleverde kaarten wordt tenslotte bekeken welke matches er zijn. Deze gesprekken leiden niet alleen tot matches: Er worden ook veel tips en aanbevelingen opgedaan.

Deze bijeenkomst is gratis toegankelijk. Gasten betalen weliswaar hun eigen consumpties. Maar verder zijn er géén verplichtingen en géén kosten. Inkom vanaf 9.00 uur in de Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel. Na het Speed Daten is er voldoende tijd om met alle anderen te netwerken.

Alle aanmeldingen verschijnen ook op de Open Coffee site. Zo wordt er direct digitaal genetwerkt.

Corona-eisen:
De Brabantse Kluis kan nu slechts een beperkt aantal gasten ontvangen. Aanmelden is deze keer dan ook wéér verplicht. Dat kan via de agenda op www.opencoffeegbl.nl.