Afbeelding

Seniorenvereniging KBO Beek en Donk staat te popelen

Senioren

Beek en Donk - Na vier nieuwsbrieven komt er eind juli weer een oud vertrouwd Bedonkse. Hoewel? De lay-out is in een wat moderner jasje dan voorheen en inmiddels voor iedereen herkenbaar. De vereniging wil graag met de tijd meegaan maar het gaat uiteraard ook om de inhoud en daar wordt elke keer hard aan gewerkt.

In deze editie zal een indrukwekkend 'In Memoriam' van Tonny Jacobs staan voor alle leden die vanaf begin maart de seniorenvereniging ontvallen zijn. In de achterliggende nare tijd is er bewust voor gekozen om de overledenen toen niet te vermelden.

De activiteiten worden nu langzaam opgestart: fietsen, biljarten (dames en heren), de uitgestelde Algemene Ledenvergadering (1 oktober, in afgeslankte vorm maar niet minder belangrijk), Marcienne (15 oktober, is nog een vraagteken) en hopelijk op 20 november de organisatie van de Ons middag voor alle vrijwilligers.

Het is een fijn vooruitzicht om elkaar binnenkort weer te kunnen ontmoeten (met inachtneming van de geldende regels); de Seniorenvereniging zit boordevol nieuwe ideeën en kijkt er naar uit om er samen weer tegenaan te gaan.