Afbeelding

Verkeershinder brug Bakelseweg, Aarle-Rixtel

Verkeer

Aarle-Rixtel - Rijkswaterstaat voert diverse onderhoudswerkzaamheden uit aan de brug gelegen aan de Bakelseweg over de Zuid-Willemsvaart in Aarle-Rixtel. Van 24 juli tot en met 19 augustus 2020 is de brug daardoor beperkt toegankelijk. Er geldt een omleidingsroute.

Het brugdek krijgt een nieuwe asfaltdeklaag en de leuning van de brug een nieuwe verflaag. Ze herstellen betonschade en vervangen de voegovergangen. Ook de geleidewerken onder de brug die schepen gebruiken om de brug te passeren, worden vervangen.

Tijdens de werkzaamheden van vrijdag 24 juli 7.00 uur tot woensdag 19 augustus 17.00 uur is de brug voor auto- en landbouwverkeer afgesloten. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroute aan. Fietsers en voetgangers hebben wel doorgang.

Onderhoud aan de brug Bakelseweg is nodig om een vlotte en veilige doorstroming te kunnen blijven garanderen. Van Doorn Geldermalsen voert de onderhoudswerkzaamheden in opdracht van Rijkswaterstaat uit.

Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met 0800-8002, de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat.