Hapkido
Hapkido

Succesvolle eerste vakantieweek met Laarbeek Actief

Algemeen

Laarbeek – Circa 340 kinderen hebben zich in de eerste week van de vakantie opperbest vermaakt met de activiteiten van Laarbeek Actief. Van 13 tot en met 17 juli kon er aan verschillende activiteiten worden deelgenomen.

“We hebben enorm veel kinderen mogen verwelkomen in de afgelopen week”, vertelt Jaccy van den Enden (buurtsportcoach). “Alles is goed verlopen. Af en toe viel er wat regen, maar dat mocht de pret bij de kinderen absoluut niet drukken. Veel kinderen hebben aan meerdere activiteiten deelgenomen.”

Zo zijn de kinderen onder begeleiding van Laarbeek Actief o.a. gaan mountainbiken, bootcampen, maar hebben ze ook verschillende spellen gedaan, zijn ze bij de scouting geweest, kregen ze les in Hapkido en nog veel meer.

Dat het druk zou worden, bleek al snel na de start van de inschrijvingen. “Binnen 2 dagen was er al meer dan 500 keer op de activiteiten ingeschreven, door maar liefst 340 verschillende kinderen”, laat Jaccy enthousiast weten.

Tweede vakantieweek
Laarbeek Actief houdt deze zomer (17 tot en met 21 augustus) nog een vakantieweek met veel leuke activiteiten. Hiervoor kan nog ingeschreven worden via www.laarbeekactief.nl. Ben er snel bij, want vol is vol.

Afbeelding