Tafeltennissen bij ATTC'77, op de voorgrond Karel en Henk
Tafeltennissen bij ATTC'77, op de voorgrond Karel en Henk

ATTC’77 blijft open op woensdagavonden

Sport

Aarle-Rixtel - De tafeltennishal in Aarle-Rixtel ging direct open zodra het mocht (1 juli). Elke week komen er zo’n vijftien tot twintig leden om te tafeltennissen.

En zo zouden ze voor de zomervakantie nog maar twee weken kunnen spelen. De opkomst is goed en de vraag van de leden om tijdens de zomervakantie niet alleen op maandagavond maar ook op woensdagavond een balletje te kunnen blijven slaan werd gehoord. ATTC'77 gaat dus door! De hal in Aarle-Rixtel is de gehele zomer op maandag- en woensdagavond geopend vanaf 20.00 uur.

Natuurlijk wordt er ook gespeeld op vrijdagmorgen van 9.00 tot 11.00 uur. De routine zit er inmiddels goed in. Handen wassen, inschrijven, anderhalve meter afstand houden en schoenen verwisselen. Dan bij een van de vier tafels het balletje wassen en er kan getafeltennist worden. Alle deuren staan open, de ventilatie is aan. Achter de bar wordt voor koffie en thee gezorgd. Kortom de sfeer van vroeger is terug. Het is werkelijk verbluffend hoe snel dat is gegaan. Petje af voor de spelers, hun flexibele houding maakt dat voor elkaar. Het bestuur is er trots op.