Oude foto van de Kapelstraat in Beek en Donk
Oude foto van de Kapelstraat in Beek en Donk

Heemkundekring de Lange Vonder zoekt foto's Kapelstraat en (oude) Lindenlaan

Algemeen

Beek en Donk - Voor een fototentoonstelling over de Kapelstraat en (oude) Lindenlaan in Beek en Donk, is Heemkundekring de Lange Vonder op zoek naar foto's van destijds. De tentoonstelling bestrijkt de periode van vòòr 1980 tot zo ver mogelijk terug in de tijd.

Contactpersonen van de vereniging hebben al menig oud-bewoner of hun nazaten benaderd en in veel gevallen heeft dat al mooie foto's opgeleverd. Maar er is behoefte aan meer. Vandaar deze oproep.

Gezocht worden: Foto's van (oud-)bewoners in en rondom hun huis; Gezins- en/of familiefoto's van (oud-)bewoners en foto's van het huis en nabije omgeving of straatbeeld. Van de gevraagde foto's staat het thema Kapelstraat en Lindenlaan in Beek en Donk dus centraal.

Foto's kunnen worden afgegeven bij de Heemkamer, Parklaan 5, Beek en Donk. De Heemkamer is geopend op donderdag van 14.00 tot 16.00 uur. Maar de foto's kunnen ook aangeleverd worden via onderstaande contactpersonen: Annie Schepers-van Bussel, Margrietstraat 6, Beek en Donk. Tel. 06-33053870 of bij Toon Leenders, Koppelstraat 86, Beek en Donk. Tel. 06-22866889.

Gelieve op de achterzijde van de foto's de namen van de personen op de foto en het adres te noteren. Dit kan natuurlijk ook op een afzonderlijke bijlage. Foto's in album? Desgewenst kan ook het album aangeleverd worden. De foto's worden met professionele apparatuur gescand en deze scan wordt gebruikt voor de tentoonstelling. Op die manier heeft u uw foto's ook weer snel terug.

Bestuur en vrijwilligers van Heemkundekring de Lange Vonder stellen uw medewerking zeer op prijs.