Afbeelding
Foto: Freepik.com

Mini-documentaire over Corona in Laarbeek

Algemeen

Laarbeek - LEV Laarbeek werkt samen met Omroep Kontakt aan een mini-documentaire over de Coronatijd tot nu toe. Een documentaire waarin de impact van Corona op de Laarbeekse bevolking in beeld wordt gebracht en ervaringen die zijn opgedaan met elkaar gedeeld kunnen worden. Iedereen is van harte welkom om zijn of haar verhaal te delen.

De gesprekken vinden plaats in de veilige ontmoetingsplek van het verplaatsbare ‘Tiny Restaurant’. Dit Tiny Restaurant is van 11 t/m 24 augustus te vinden in alle Laarbeekse kernen. De veilige ontmoeting voldoet volledig aan de richtlijnen van het RIVM.

Kom langs en praat met de dorpsondersteuners en Omroep Kontakt over de impact van Corona op jouw leven. Jouw leven als ondernemer, horeca-uitbater, inwoner van Laarbeek, mantelzorger, verenigingslid, enz. Het doel is om een compleet beeld van Laarbeek in deze bijzondere periode neer te zetten.

Proef tijdens het gesprek eerlijke, lekkere en gezonde lokale producten van de Laarbeekse boeren. Bewonder kunst van onder andere deelnemers van ORO en Kans-Plus. In het Tiny Restaurant beleef je hoe je op veilige afstand toch elkaar kunt ontmoeten en een leuke activiteit organiseert.

Bezoek is mogelijk op diverse plekken in Laarbeek:
Aarle Rixtel: Kiosk, Kouwenberg 3. Dinsdag 11 augustus tussen 13.30 en 16.00 uur. Woensdag 12 augustus van 9.30 tot 12.00 uur.
Lieshout: Dorpshuis, Grotenhof 2. Donderdag 13 augustus van 9.30 tot 12.00 uur of vrijdag 14 augustus tussen 13.30 en 16.00 uur.
Beek en Donk: Piet van Thielplein. Dinsdag 18 augustus 13.30 tot 16.00 uur en op woensdag 19 augustus van 9.30 tot 12.00 uur.
Mariahout: Oranjeplein. Vrijdag 21 augustus 13.30 tot 16.00 uur of maandag 24 augustus tussen 9.30 en 12.00 uur.

Dit project is een samenwerking tussen: Omroep Kontakt, Stichting Buitengebied Laarbeek, ZLTO Laarbeek, LEV Laarbeek, Stichting MIEP en Innovatiehuis de Peel. Nieuwsgierig? Kijk dan alvast op de Facebookpagina: TinyRestaurant. Meer weten? Neem contact op met dorpsondersteuner Nicky van de Ven via 06-55370099. 

Tiny Restaurant ook in jouw buurt?
Het Tiny restaurant kan ook in jouw buurt zorgen voor een veilige ontmoeting. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs en ontdek hoe jij met jouw buurtvereniging deze zomer een veilige ontmoeting kunt organiseren.