Afbeelding

Laarbekenaren lopen alternatieve Vierdaagse

Algemeen

Laarbeek - Een bekend verhaal; Corona gooit roet in het eten van evenementen. Toch zijn er in sommige gevallen ook leuke alternatieven. Zo kon vorige week (21-24 juli) de alternatieve Vierdaagse gelopen worden.

Heel erg blij waren Cees Jacobs, Marieke Maas en Annie Beekmans met de alternatieve Vierdaagse om met een app toch nog een Vierdaagse te kunnen lopen. "We misten natuurlijk de gezelligheid en gelegenheden van rustplaatsen, al hebben we daar bij onze wandelingen in de vier dagen ruimschoots ook in de omgeving van Laarbeek, Gemert-Bakel en Uden gebruik van kunnen maken. We waren ook gewend dat de routes al gemaakt waren in Nijmegen en nu moesten wij dat zelf doen. Dat het zoveel werk was om mooie wandeltochten van 30 kilometer uit te zetten, dat hadden wij niet verwacht." 

'Mooi', zegt het drietal erbij, want daar gaat het toch om met wandelen. "Wij hebben genoten en raden iedereen aan om eens goed rond te kijken naar de vele verschillende bloemen die overal in de natuur staan, naar de lucht met de mooie wolken, luisteren naar de vogels en niet te vergeten om even uit te rusten."

En nu weer wachten op de volgende Vierdaagse in Nijmegen...