Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (A-R

Coronavirus zet streep door Oktoberfest Aarle-Rixtel 2020

Algemeen Coronavirus

Aarle-Rixtel – Geen sfeervol aangeklede tent, pullen bier, dirndls en lederhosen. Het populaire Oktoberfest Aarle-Rixtel is sinds jaren al een groot begrip, maar gaat dit jaar helaas niet door. Het coronavirus gooit ook bij dit evenement roet in het eten. De organisatie heeft met pijn in het hart moeten besluiten om het af te gelasten voor dit jaar.

“Gezien de huidige richtlijnen en de onzekere toekomst hebben we de moeilijke beslissing moeten nemen om het Oktoberfest Aarle-Rixtel 2020 te annuleren”, aldus het bestuur. “We snappen dat dit teleurstellend kan zijn, maar we hopen dat iedereen die zou komen de stappen van ons hierin begrijpt. Deze nemen we om onze gasten, medewerkers en artiesten te beschermen.”

Tickets
Met duizenden kaarten was het Oktoberfest ook dit jaar weer in no-time uitverkocht. Deze tickets worden allemaal ongeldig verklaard. Via de ticketprovider Stager krijgt iedereen de kosten van de tickets terugbetaald op de bij hen bekende rekeningnummers.

Nieuwe editie
Het bestuur hoopt volgend jaar weer een knallend Oktoberfest neer te zetten. Noteer de datum alvast in je agenda: 1 en 2 oktober 2021. “We zijn de eerste voorbereidingen al aan het treffen. Kijk op onze website (www.oktoberfest-aarle-rixtel.nl) en op onze social media-kanalen voor de laatste informatie.”

Wie vragen en/of opmerkingen heeft voor de organisatie kan contact opnemen met het bestuur via mail@oktoberfest-aarle-rixtel.nl. “We bedanken iedereen voor hun begrip in deze uitzonderlijke tijden. Stay safe en hopelijk geldt volgend jaar onze slogan weer: ‘Es wird Toll!’”