Afbeelding

Zieke Pater Wester dankt parochianen

Algemeen

Beste parochianen, 

Na hectische dagen van onderzoeken bleek dat ik een tumor heb in de alvleesklier. Operatie is niet mogelijk. Het enige lichtpuntje is een chemokuur. Deze vindt pas plaats als ik voldoende aangesterkt ben. Daar wordt nu aan gewerkt. Ik heb veel pijn gehad, maar met hulp van de pijnspecialist hebben we de pijn aardig onder controle.

Mij past veel dank voor uw meeleven in de vorm van kaartjes, mailtjes, bloemen en bovenal uw gebed. Mijn levensinstelling is altijd geweest dat ons leven gedragen wordt door onze hemelse Vader, die ons geschreven heeft in de Palm van zijn hand. Wat mij nu overkomt is niet uniek. Velen onder ons worden geconfronteerd met ziekte, lijden en dood, en niet te vergeten de nodige teleurstellingen. Het is Gods Geest die ons kracht geeft naar kruis, dat is mijn vaste overtuiging. Nu de dood naderbij komt voor mij geloof ik met zekerheid dat er een leven na dit aardse bestaan is, waar geen dood of ziekte zal zijn.

Ik hoop van harte binnenkort weer in Lieshout te zijn om van daaruit een chemokuur in het Elkerliek te volgen. Laten we elkaar vasthouden in voor- en tegenspoed. Een hele hartelijke groet aan u allen. Vrede en alle goeds.

Pater Arie Wester