Afbeelding

Sportief einde zomervakantie met Laarbeek Actief

Algemeen

Laarbeek - Laarbeek Actief zorgde in de laatste week van de zomervakantie (17 - 21 augustus) voor een sportieve laatste week. Evenals in de eerste week van de zomeractiviteiten (13 - 17 juli) namen er ook nu weer honderden kinderen deel.

Op het programma stonden o.a. een boksclinic, rolschaatsen, lasergamen, scouting spelen, tafeltennissen, stoepkrijten en nog veel meer leuke activiteiten voor de basisschooljeugd. "De deelnemende kinderen hebben met veel verschillende spellen en activiteiten kennis gemaakt. Ook deze tweede activiteitenweek is erg goed verlopen", laat Jaccy van den Enden (Laarbeek Actief) weten.

Dat het druk zou worden tijdens deze activiteitenweken van Laarbeek Actief werd kort na de start van de inschrijvingen al duidelijk. Binnen no-time waren er al 500 inschrijvingen waarmee sommige activiteiten al binnen enkele uren waren volgeboekt.

De eerstvolgende activiteitenweek van Laarbeek Actief vindt plaats in de herfstvakantie. Kijk voor meer informatie en foto's op www.laarbeekactief.nl.