archieffoto
archieffoto

ATTC’77 volop in beweging

Sport Sport

Aarle-Rixtel - De zomervakantie is bijna voorbij en voor de leden van de Aarle-Rixtelse tafeltennisclub is het weer tijd voor de aanstaande najaarscompetitie. De afgelopen weken is er volop getraind en het open houden van de zaal was goed voor gemiddeld zo’n 15 leden per avond of ochtend, en dat ondanks het heerlijk warme weer. Fijn om te zien dat ook de jong-volwassenen actief meededen, lekker je energie verbruiken.

Vanaf 3 september gaat ook de donderdagavond voor de recreanten weer open en een aantal activiteiten gaan door. Zo zal de algemene ledenvergadering op 22 september plaatsvinden. Aanmelden is gewenst en de zaal zal ingericht worden zodat er voldoende ruimte is voor en met elkaar. ATTC'77 hoopt dat veel leden deelnemen zodat ze samen nog meer saamhorigheid creëren.

Volgende week gaat de NTTB (de landelijke tafeltennisbond) met alle aangesloten tafeltennisclubs overleggen over het dubbelspel in de competitie. Alhoewel dubbelen sinds deze week weer is toegestaan is de grote vraag of het in de competitie doorgang moet vinden. Want wat als je in een kwetsbare leeftijd bent? Wil je dan wel? Of blijf je gewoon liever op 1,5 meter afstand? ATTC’77 gaat voor eigen verantwoordelijkheid maar beseft dat dat in alle vrijheid mogelijk moet zijn en dat is natuurlijk in een competitie niet altijd aanwezig. Ze zijn benieuwd naar de uitkomst.

Voor de vrijwilligers wordt op 12 september ook een activiteit gehouden. De inhoud moet nog een verrassing blijven maar dat ze het veilig gaan doen staat bovenaan.

Voor wie ook zijn of haar energie kwijt wil; de club kan nog leden gebruiken. Ook jong-volwassenen en verplicht-thuiswerkenden zijn van harte welkom.