Afbeelding

Viswedstrijd Seniorenvereniging KBO Beek en Donk

Senioren

Beek en Donk - Seniorenvereniging/KBO Beek en Donk houdt vrijdag 18 september een viswedstrijd voor senioren op de visvijver aan de IJsbaanweg in Beek en Donk. Hier is visvereniging Het Geduld al vele jaren thuis. Zoals in de eerdere aankondiging vermeld zullen een aantal vrijwilligers van deze club de seniorenvereniging helpen waar nodig met hengels klaarmaken en het vissen op zich.

Alle leden van KBO Beek en Donk kunnen zich inschrijven voor deze leuke middag. Er hoeft geen inschrijfgeld te worden betaald. HSV Het Geduld heeft voor de vissers die geen hengel en tuigjes hebben een aantal hengels klaarliggen. De seniorenvereniging heeft voer en aas (maden) ter beschikking voor alle deelnemers. Aan de vissers die wel materiaal hebben vragen zij om een schepnet, onthaakmateriaal en peillood mee te brengen.

Inschrijven (is gratis) en kan op verschillende manieren (maximaal 26 personen, op volgorde van inschrijving). De uiterste inschrijfdatum is 7 september! Inschrijven kan via de website (klik hier) of via een mail naar pcemvogels@gmail.com, met invulling van gegevens inschrijfformulier. Het ingevulde formulier (uit het Bedonkske) kan ook afgegeven worden bij P. Vogels.