Afbeelding

Bibliotheek De Lage Beemden bijna geopend als vanouds

Algemeen

Laarbeek - Goed nieuws voor iedereen die graag in de Bibliotheek verblijft en tussen de boeken snuffelt. De openingstijden van Bibliotheek De Lage Beemden zijn per 1 september flink verruimd. Met deze verruiming zijn alle vestigingen weer bijna zo geopend als vóór de coronatijd.

De bibliotheken Bakel, Beek en Donk, Boekel en Lieshout zijn weer bemand en onbemand open. Vanaf 7 september is dat ook in Aarle-Rixtel weer het geval. Door de beperkte openstelling van De Eendracht blijft Bibliotheek Gemert voorlopig alleen nog bemand open. Van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur, en daaraan is ook weer de zaterdag van 10.00 – 13.00 uur toegevoegd. De actuele openingstijden zijn te vinden op www.bibliotheeklagebeemden.nl.

De computers, leestafels en werkplekken waren alweer grotendeels beschikbaar. En het lezen van tijdschriften en kranten is ook weer mogelijk. Soms in aangepaste vorm om voldoende afstand te kunnen bewaren. Langzaamaan starten de activiteiten weer op. We houden ons natuurlijk aan de RIVM richtlijnen, daarom is een toegangskaartje reserveren meestal verplicht. We vragen iedereen om bij klachten niet deel te nemen aan de activiteiten. Kijk in de agenda op www.bibliotheeklagebeemden.nl om te zien wat er allemaal te doen is in de Bibliotheek.