Afbeelding

‘Junior-Senior Toernooi’ bij TV ‘t Slotje

Sport Sport

Beek en Donk - Op het tennispark van Tennisvereniging ’t Slotje in Beek en Donk wordt het zondag 6 september een sportieve en gezellige bedoeling, het jaarlijkse ‘Junior-Senior Toernooi’ komt er weer aan!

Het idee is erg simpel: een junior (t/m 18 jaar) speelt samen met een senior (vanaf 19 jaar) verschillende wedstrijden en spelletjes met als doel het hebben van een gezellige, sportieve middag en het winnen van leuke prijzen en misschien zelfs de wisselbeker. Naast de leden zijn ook niet-leden welkom om deel te nemen aan dit toernooi. Voor wie nog even in wil spelen of wat extra ervaring op wil doen, geeft trainer Jorg Gussenhoven voorafgaand een korte speedtraining om 12.30 uur zodat iedereen gelijke kansen krijgt om te winnen tijdens de wedstrijden die om 13.15 uur beginnen.

Naast de wedstrijden worden er ook leuke spellen georganiseerd en een tennisquiz. De punten die hiermee behaald worden zijn ook erg belangrijk aangezien deze meetellen wanneer de titel ‘Junior-Senior Kampioen 2020’ uitgereikt wordt.

Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de corona-maatregelen. Er wordt gezorgd voor extra desinfectiemiddelen en andere voorzieningen die ervoor zorgen dat de anderhalve meter afstand gehouden kan worden.

Inschrijven kan tot en met 3 september via WhatsApp. Stuur een appje naar de jeugdtelefoon (06-15532119) met daarin de namen, speelsterktes en leeftijden van de junior en senior zodat er een leuke en eerlijke indeling gemaakt kan worden. Maar let op, vol = vol!