Afbeelding

Gratis Webinar voor mantelzorgers

Algemeen

Laarbeek - De LEVgroep, Rabobank Helmond Peel Noord en Zorgadviesbureau van de Plas houden woensdagavond 16 september een gratis Webinar voor alle mantelzorgers in de regio.

Psychologe van Indigo Brabant, Annemie Ruijs, geeft praktische tips en adviezen over het omgaan met gevoelens van onmacht, onrust en eenzaamheid die kunnen ontstaan in een situatie zoals de ‘Intelligente lockdown’. In het tweede onderdeel gaat Elly Aarts, adviseur van Rabobank Helmond Peel Noord in op diverse actuele onderwerpen waar je juist ten tijde van deze Coronaperiode aan moet denken, zoals bijvoorbeeld een bancaire volmacht. Verder worden fraudesituaties besproken en ontvang je algemene tips over wat je kunt doen als de hulpvrager de financiën niet meer zelf kan regelen. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen. Het gratis Webinar is van 19.30 tot 21.00 uur.

Aanmelden?
Stuur een mailtje naar aanmelding@levgroep.nl onder vermelding van ‘Aanmelden Webinar’ of neem telefonisch contact op met mantelzorgconsulent Nicky van de Ven via 06-55370099.

Mocht je nooit eerder een online bijeenkomst hebben bijgewoond en ben je niet heel gedreven met computers, dan laat dit vooral geen reden zijn om je niet aan te melden. Neem contact op via bovenstaande contactgegevens zodat er samen gezocht kan worden naar een passende oplossing.