Afbeelding

Kinder- en jeugdatelier cursussen in Mariahout

Kinderen & Tieners

Mariahout - Vanaf begin oktober beginnen de kinder- en jeugdatelier cursussen van Atelier Helmie Segboer weer. Het kinderatelier is voor basisschoolkinderen, vanaf 6 jaar. 

Wil jij ook lekker creatief bezig zijn met o.a. verf, potloden, krijt, papier maché en klei? In het kinderatelier maak je met allerlei materialen kennis. Vanuit een thema komen verschillende vormen en technieken van de beeldende kunst aan bod. Het zelf (leren) maken, met heel veel plezier, staat centraal! Het jeugdatelier is vanaf 12 jaar (voortgezet onderwijs) t/m 20 jaar oud. Vind je tekenen en schilderen helemaal het einde? Dan is deze cursus helemaal iets voor jou! In de les maak je kennis met verschillende tekenmaterialen en de bijbehorende technieken. Aan de hand van opdrachten en thema’s leer je je eigen fantasie op papier te zetten en goed te leren kijken. Daarnaast wordt op speelse wijze aandacht besteed aan beeldaspecten als vlakverdeling, perspectief en kleurgebruik. 

In deze cursus staat voorop dat je veel plezier beleeft aan jouw creatieve hobby en daarbij je tekenvaardigheid verder ontwikkelt. De cursus bestaat uit 2 blokken van 10 lessen van elk 1,5 uur voor het kinderatelier en 2 uur voor jeugdatelier. Er is voor kinderen tot en met 18 jaar uit Laarbeek subsidie beschikbaar.

Voor meer informatie kun je bellen naar Helmie Segboer, tel. 06-40762481, 0499-422643 of stuur een mail naar atelier@hsegboer.nl.