Rudy van Kempen (l) en Maikel van Weert (r) in de nieuwe hemdjes van Keurslager Danny Megens
Rudy van Kempen (l) en Maikel van Weert (r) in de nieuwe hemdjes van Keurslager Danny Megens

Lopers Runnersclub eindelijk weer in een wedstrijd

Sport Sport

Lieshout - Na de corona-pauze eindelijk weer een hardloopwedstrijd, wel met allerlei regeltjes en geen huldiging voor de geleverde prestaties. De lopers van Runnersclub Lieshout liepen voor het eerst in de nieuwe hemdjes die beschikbaar zijn gesteld door Keurslager Danny Megens.

De Kuilenloop in Mill was na een half jaar de eerste wedstrijd die weer eens doorging. Je kon kiezen tussen 5 of 10 kilometer, wel online inschrijven met een gezondheidsverklaring. Ook werd er gestart in kleine groepjes. Dat de lopers van Runnersclub Lieshout toch goed doorgetraind hebben bleek wel uit de tijden. Maikel van Weert klokte een prima tijd van 41:35 op de 10 kilometer wat goed was voor een 13e plaats. Rudy van Kempen behaalde een 15e plaats in 43:48 waarmee hij ruim sneller was dan vorig jaar. Doordat er in groepjes gestart wordt weet je nooit wie er nu voorop ligt, alleen de chip registreert de netto tijd. Dus ook geen prijsuitreiking, prijzen worden later opgestuurd. 

Runnersclub Lieshout kijkt uit naar de volgende wedstrijd met een echte wedstrijdbeleving, wanneer zal dit weer mogelijk zijn?