Afbeelding

Nieuwe koning Krijgsman Soranus

Sport Sport Sport

Lieshout - Handboogvereniging Krijgsman Soranus is afgelopen zaterdag weer van start kunnen gaan met de eerste onderlinge wedstrijd op eigen grond.

Na een lange periode van sluiting heeft ook de Lieshoutse handboogvereniging aan de eisen kunnen voldoen om de deuren te mogen openen. Na een tijdje enkel getraind te hebben trapten ze af met de jaarlijkse kermiskoning verschieting. Bij deze wedstrijd is het de bedoeling om zo dicht mogelijk bij het gemiddelde van uitgelote wedstrijden van afgelopen jaar te schieten. Deze scores worden pas na de wedstrijd uitgeloot om de rekenwonders geen voordeel te geven. Met een gezellige en smakelijke avond was deze eerste wedstrijd een mooi begin. Ondanks de huidige situatie belooft het toch nog goed te gaan lopen!

Scores waren als volgt; (score + verschil met gemiddelde): Theo v.d. Laar 106 (-33), Martien van Deurzen 182 (-24), Nelly v.d. Laar 162 (+23), Arjan v.d. Heuvel 197 (-19), Yvonne v.d. Westerlo 182 (-12), Alex v.d. Ven 213 (-9), Rik v.d. Westerlo 213 (-7), Willem Bekx 227 (-7), Paul v.d. Broek 213 (-5) en de nieuwe kermiskoning Ad Endevoets 229 (-2).